Skriv dit barn op

Alle, der ønsker, at skrive sit barn op på Friskolen Karup, kan downloade indskrivningsblanketten under menupunktet Indskrivningsblanket, eller kontakte Christina Spiegelhauer for at få en indskrivningsblanket tilsendt. Efter udfyldelse sendes den til Friskolen Karup på friskolen7470@gmail.com eller afleveres i postkassen til bestyrelsesmedlem Christina Spiegelhauer på Elbakken 5. Derefter vil I blive kontaktet af skolen og inviteret til en optagelsessamtale. Vi forventer at afholde optagelsessamtaler løbende fra 1. juni. Vi tror på, at en afklaring om skolens værdigrundlag og forventninger til hinanden er første skridt i et trygt og udviklende samarbejde. Efter samtalen indbetales et administrationsgebyr på 500 kr., dog maks 1000 kr. for en familie. Først når gebyret er skolen i hænde, opfattes indmeldelsen som gældende. Herefter underskrives skolekontrakten. 

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak samt stille spørgsmål. Kontakt bestyrelsesmedlem Uffe Møller på tlf. 26189801 eller Christina Spiegelhauer på tlf. 52581436.

Vi ville ønske, at vi kunne tilbyde rundvisninger på skolen, men grundet Corona er det desværre ikke muligt i øjeblikket. 

Udmeldelse
Udmeldelse skal ske med 2 måneders varsel til den første i en måned.